Entertainment in Kenia

Entertainment in de vorm van grote water- en themaparken moet u in Kenia (nog) niet verwachten. Andere vormen van entertainment zijn echter genoeg te vinden.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Mombasa bevindt zich één van de weinige grote waterparken van Kenia. Het Wild Waters Park beschikt over 15 verschillende glijbanen en ook heeft het een botsautoring. In de restauratie kunt u terecht voor een verfrissing.

Dierenparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In een land als Kenia, waar u de meest bijzondere dieren in het wild kunt zien, ligt het niet voor de hand om naar een dierenpark te gaan. Wel is het leuk om een opvang voor zieke of verweesde dieren te bezoeken. Voorbeelden zijn The David Sheldrick Wildlife Trust in Nairobi, Kisumu Impala Sanctuary in Kisumu, Langata Giraffe Sanctuary in Nairobi, Haller Park in Mombasa en The Donkey Sanctuary nabij Nairobi.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ballonvaart

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Een fantastische manier om de schoonheid van de Keniaanse natuur volledig te bevatten is door een ballonvaart boven één van de nationale parken te maken. Met name in de Masai Mara is dit populair. Vaarten kunnen vaak bij lodges geboekt worden. Enkele organisaties zijn Mara Ballooning, African Spices Safaris (voor Amboseli Nationaal Park), Mara Balloon Safaris en Transworld.